מה הכי נכון לעשות במצבי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/03/2021 | 13:09 | מאת: בטי

שלום פרופסור, אתמול הייתה החזרה מוקפאים. בעוד 10 יום אני אמורה לעשות בטא ובידיוק יום לפני חיסון שני נגד קורונה. אני מאוד מפחדת לעשות חיסון שני ואז אם הריון לא יצליח אני יחשוב שזה בגלל החיסון. אני כן רוצה להשלים את המנה שניה ואני יודעת שאין בעיה לעשות עד 35 יום ממנה ראשונה. מתי הכי אידיאלי במקרה שלי לעשות חיסון שני אחרי בטא? אחרי us ראשון? במועד יום לפני בטא? שאני לא אוכל סרטים שבגלל חיסון זה לא הצליח . אני יודעת שתשובה 100 אחוז אף אחד לא יודע אבל במחשבה רפואית מה הכי נכון? תודה

לא רואה סיבה לדחות את החיסון השני. יש בישראל עדיין מגפה קשה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית