וסת (?) ארבעה ימים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/03/2021 | 23:23 | מאת: עינת

שלום פרופ', יש לי שתי שאלות... ביום שני האחרון עברתי בפעם הראשונה שאיבה לצורך הקפאת ביציות (שימור פוריות). הזרקתי 3 דקפפטיל יממה וחצי לפני השאיבה. הוסת שלי בד"כ סדירה ומדוייקת. היא היתה אמורה להגיע עוד שבוע וחצי (לפי המחזור הטבעי). עכשיו לפתע, ארבעה ימים לאחר השאיבה ושבוע וחצי לפני מועד הוסת הטבעי שלי, הופיעו לי דימום וכאבים כמו כאבי מחזור. זו הוסת או דימום שקשור לשאיבה? האם זה תקין? אני קצת מודאגת. הבנתי שזה קשור לדקפפטיל? ושאלה נוספת - טופלתי בגונאל אף, פרגובריס ואורגלוטרן. נשאבו ממני 5 ביציות ומתוכן הוקפאו 3. אפשר או כדאי לשנות משהו בפרוטוקול שלי לקראת מחזור השאיבה הבא, במידה ואחליט להמשיך אליו? אודה מאוד לתשובותיך.

לאחר דקאפפטיל הגופיפים הצהובים נספגים והווסת מקדימה. בהחלט כדאי לנסות לשנות את פרוטוקול בניסיון להשיג יותר ביציות ראויות להקפאה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית