שאיבה ללא תרופה מחוללת ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/03/2021 | 14:32 | מאת: רעות

פרופ' זיידמן שלום מעוניינת בשאיבת ביציות. בגלל שחלות פוליציסטיות הרופאה בקופת חולים אמרה שככל הנראה אקבל פרוטוקול שכולל רק דקאפפטיל ללא תרופה מחוללת ביוץ כמו אוביטרל או פרגניל. אשמח להסבר איך שזה שעושים שאיבה ללא תרופה מחוללת ביוץ? לא הבנתי מה יגרום לביציות להבשיל - הדקא או שפשוט יחכו יותר זמן לגדילת הזקיקים?

הדקא .

08/03/2021 | 17:17 | מאת: רעות

אבל האם הדקפפטיל הוא לא זריקה המיועדת למניעת ביוץ כמו הצטרוטייד? אם היא מונעת ביוץ למה היא ניתנת להבשלת הביציות? האם יש לדקפפטיל פעולה כפולה לעומת הצטרוטייד שרק מונעת ביוץ? במידה ולא נחלתי הצלחה עם הדקפפטיל האם כדאי לעבור לסינרל או שזה אותו דבר רק עם שם שונה ואין זה שום שינוי בעצם?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית