גודל תקין..............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/03/2021 | 23:06 | מאת: לימור

שלום בת 29 ולפני שבוע בידיוק עשיתי א.ס שתאם בידיוק את שבוע העובר המדויק -11+1 . והיום שבוע אחרי עשיתי שקיפות (תקינה) אני אמורה להיות שבוע 12+1 והעובר תואם ל 11+5,לפי השקיפות. אשמח לדעת. 1) האם הגיוני ש בשבוע העובר גדל רק ב 4 ימים? 2) עד איזה שבוע תקין שהעובר יכול להיות קטן בכמה ימים? האם זה יכול להיות גם לאורך כל ההריון? תודה רבה.

1. האולטראסאונד לא באמת מדויק מספיק לאבחן שינויים של ימים בודדים. 2. יכול להיות גם לאורך כל ההריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית