עלית פרוגסטרון - האם הביוץ התרחש?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/03/2021 | 14:10 | מאת: אני

שלום רב, אני בטיפולים לפני הקפאה. היום יום תשיעי למחזור. האסטרדיול 10,900 PMOL/L הפרוגסטרון 4.2 NMOL/L באולטראסאונד נצפו 12 זקיקים בגדלים הנעים בין 12-19, בעיקר 15-16. (שאיבה קודמת נעשתה כשהאסטדריול 15,500 והפרוגסטרון 4). מדאיג אותי הפעם שהאסטרדיול גבוה כבר בשלב זה שהזקיקים רובם קטנים. האם יתכן כי ביוץ כבר התרחש? האם לדעתך אני קרובה לשאיבה או שיקח עוד כמה ימים לפחות? תודה רבה

03/03/2021 | 14:12 | מאת: אני

תיקון טעות- התכוונתי שמדאיג אותי שהפרוסטרון הפעם גבוה בשלב בו הזקיקים קטנים ואולי ביוץ התרחש כבר?

ערך הפרוגסטרון מתאים לזקיקים מרובים ולא מעיד שהתרחש כבר ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית