מנסה להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/11/2001 | 09:07 | מאת: שרון

אני בת 28 יש לי ילדה בת 3.5 ואני מנסה מזה חמישה חודשים להיכנס להריון ללא הצלחה לכן הרופא נתן לי איקקלומין ואמר לי שהביוץ יתרחש בימים שבת ,ראשון, שני ואנחנו כמובן קיימנו יחסים בימים אלו אלה שהיום בבוקר כשעשיתי שתן היה לי דימום שלאחר מכן הפסיק אבל יש לי תחושה כאילו של מחזור ומחזור אני צריכה לקבל בערך בסביבות 18 לחודש לכן רציתי לדעת מה קרה ומה הסיבה לדימום והאם בטוח שהנסיון הזה נכשל. תודה ומחכה לתשובתך המהירה.

קשה לקבוע כי הטיפול נכשל רק על פי הדמם שלא ברור לך (ולי) טיבו. כמובן שהערכה מדויקת יותר של מצבך יכולה להעשות בעזרת בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון בדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית