זריקות פרונטוגסט

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/03/2021 | 13:06 | מאת: מעיין

שלום פרופ׳, אני מקבלת זריקות פרונטוגסט כל יום. היום בזמן הזריקה אצל האחות הרגשתי כאב קיצוני- מן תחושה של שריפה/ חשמל/ כאבים. כאמור אני מקבלת את הזריקות האלו בישבן כל יום ומעולם לא חשתי כאב כזה. בזמן הוצאת המחט, ירד יחסית הרבה דם. שאלתי את האחות מה קרה והיא אמרה שאולי זה היה קרוב לעצב או פגע בכלי דם... הזריקה הוזרקה כרגיל ברבע העליון החיצוני של הישבן. קראתי בגוגל על פגיעות עצביות כתוצאה מזריקה תוך שרירית שגרמו לשיתוק וכו׳. עכשיו אני בלחץ מזה. איך יודעים אם לא נפגע משהו? אין לי הגבלה בתנועה ואני מרגישה את אזור ההזרקה. כרגע הוא מאוד נפוח. תודה!

02/03/2021 | 14:10 | מאת: מעיין

עכשיו הסתכלתי על המקום של ההזרקה שוב ומתחת למיקום הזריקה (בערך במרחק של 3-4 אצבעות) יש ממש סימן כחול מופשט ובנוסף רואים כמו נימים שפתאום צצו ולא היו שם קודם. מה דעתך?

יתכן ונפגע כלי דם קטן בעת ההזרקה. קורה לעתים. כדאי לצלם את האזור ולהראות לרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית