מי יכול לתת מרשם לקיו 10 ודיאה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/02/2021 | 22:33 | מאת: אנונימית

שלום רב הרופא שלי חושב שהנ"ל יכולים לשפר את מצבי אך לא מסכים לתת לי מרשם כי אומר שלא מספיק ראה על זה מחקרים (אין ספק שהסתירה בין ההמלצה לבין הסרוב לתת מירשם תמוהה). השאלה היא מי יכול לתת לי הפניה? הרופא משפחה והרופא נשים גם אמרו שאינם יכולים אז מי כן? אני לא מבינה?

ל קיו10 אין צורך במרשם בישראל וגם DHEA ניתן לקנות באינטרנט בלי מרשם מחו"ל.

01/03/2021 | 16:41 | מאת: אנונימית

משהי יכולה לתת המלצה לגבי חברה איכותית של דיאה שניתן לקנות דרך האינטרנט? וכן לכתוב איפה קונים קיו 10?

01/03/2021 | 20:03 | מאת: יעל

הרופא שלי המליץ לקנות q10 דרך פיוריטן. לדבריו הם טובים ואפשר לסמוך עליהם. אני מוסיפה שהמחירים שלהם ממש טובים והמשלוח מגיע תוך יומיים-שלושה. בחרתי את האופציה של יוביקוונול שזו הנגזרת הפעילה ולכן אפשר להסתפק בכמות קטנה ביום (2 כדורים במקום 6). כמובן הכל באישור הרופא שלי. לגבי dhea, קניתי מסופר פארם אבל היה לי מרשם. לא יודעת אם אפשר אצלם גם בלי מרשם. בהצלחה

02/03/2021 | 15:51 | מאת: אנונימית

תודה יעל. אם עוד בנות יכולות להמליץ אשמח. ממש מאוכזבת מהרופא. לדעתי התסירה בין המלצתו לבין אי הסכמתו לתת מרשם נובעת מכך שהתגובה שלי היתה טובה אך הוא לא שאב את כל הזקיקים על כן לא יכול לומר בפה מלא ועוד באופן רשמי שיש צורך לשפר את התגובה. אבל אני אלך על זה. ואם כשאגיע לרופא אחר ואספר את השתלשלות הענינים יהיה לו פדיחות,אז אשמח!!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית