שאלה לגבי דימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/02/2021 | 21:13 | מאת: מיכאלה

שלום פרופ' בת 36, בריאה בד"כ. מעוניינת להתחיל בטיפול כדי להביא יחד לבד לעולם. בחודשים האחרונים סובלת מדימום בין וסתי, שבוע לפני וסת יש הפרשה דמית. באולטראסונד מלפני החודש הרופא מצא ציסטה cl ואני במעקב. אין פוליפ או שרירן שגורם עשיתי בדיקות הורמנאליות ביום 3 לוסת ויצא תקין. איזה עוד בדיקןת כדאי לעשות כדי להבין את הדימום אולי בדיקןת דם בביוץ?

אם הברור תקין אז הדימום הבין וסתי לא צריך למנוע ממך להרות. יתכן ותצטרכי תמיכה עם פרוגסטרון אחרי הביוץ.

25/02/2021 | 22:18 | מאת: מיכאלה

תודה ולמה זה קורה?

לעתים בגלל הפרשה לא מספקת של פרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית