ציטוטק הפלה נדחית.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/02/2021 | 13:11 | מאת: רוני

שלום פרופסור זיידמן בעקבות הפלה נדחית הוצע לי ליטול ציטוטק או גרידה. העדפתי לקחת ציטוטק שלכאורה לא עבד ואחרי שני סבבים כשהוחלט להפנות לדרישה באותו לילה רוב התוכן ההריון יצא. במעקב של חודש אחרי נשארה שארית קונה ללא זרימות ולאחר הוסת יצאה לחלוטין כפי שנצפה באולטרסאונד כעת מנסה להרות בשנית וקראתי שהפלה עלולה ליצור הידבקויות האם זה משהו שאני אמורה לחשוש ממנו הרופא שלי לא ממהר לשלוח להיסטרי סקופיה מאחר וטוען שמיותר אשמח לדעתך והאם יש מקום לדאגה בהערכה רבה רוני

נדיר מאד שיהיו בעיות כמו הידבקויות אחרי ציטוטק. ברור שגם היסטרוסקופיה היא בדיקה פשוטה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית