כאבים בגוף תחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/02/2021 | 18:47 | מאת: מעיין

שלום פרופ' אני בשבוע 5 להריון, לאחר הפריה. בערך מהזמן שגיליתי את ההריון החלו לי כאבים שבאים והולכים בכל מיני מקומות בגוף וכרגע מתרכזים בעיקר בזרועות והכתפיים, כמו כאבי שרירים לא כואבים במיוחד אך קיימים. אציין שאני לוקחת תמיכה: 4 אנדומטרין 3 דופסטון. יכול להיות שזה מה שגורם לתופעה הזו? לפני מס חודשים לקחתי גלולות ולאחר ימיים הפסקתי כי גרמו כנראה לאותם תופעות..

פחות סביר שהתרופות הללו גורמות לכאבי שרירים, אבל המתח שמלווה את הטיפול יכול לעתים לגרום לכך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית