שאאלה לגבי סיכויי הצלחה ומבנה כרוזומלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/02/2021 | 16:03 | מאת: אלמוג

שלום פרופ. זיידמן ותודה ... אני בת 41 וחצי , הכל תקין , בריאה כולל פ. הורמונלי תקין לגמרי . לא ניסיתי להרות לעולם . שוקלת להתחיל לראשונה טיפולי הפריה חוץ גופית . קראתי במקרה ש " בגיל 44 הכשלונות הם בגלל מבנה כרומוזומי לא תקין של רוב העוברים (אם לא כולם) " . אם כך אז גם בגיל 42 - כל \ רב העוברים לא יהיו תקינים ?.... שאלה 2 - אולי אם כך - עדיף לי להתחיל הזרעות על בסיס הורמונים ל 3 זקיקים בשלים - ? ... אנא ... תשובתך ..... תודה

בגיל 41 לא ממליצים על הזרעות. אחרי גיל 40 באמת קשה להרות בגלל שרוב העוברים שנוצרים לא תקינים כרומוזומלית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית