התחלת סבב חדש שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/02/2021 | 14:09 | מאת: אחת

בתהליכי שימור פוריות התוצאות בהתאמה לסבבים : 13 והוקפאו 8. נשאבו 7 והוקפאו 5. היו 9 זקיקים יפים אך נשאבו 5 והוקפאו 4. בכל הסבבים קבלתי פרגובריס. בראשון 300. בשני פרוטוקול ארוך עם אסטרופם לפני ההתחלה ואז 300. בשלישי פ. קצר עם 450. אני לא ממשיכה באותו מקום לסבב רביעי. הייתי שמחה לקבל חוות דעת לגבי הפרוטוקולים האם היית ממליץ להחליף תרופה למונופור וכדומה? מינונים אחרים? מה הירידה בכמות אומרת? אשמח אם תוכל להאיר את עיני בטרם אמשיך... תודה רבה

אלה פרוטוקולים מקובלים. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס להתאמת פרוטוקול.

18/02/2021 | 21:16 | מאת: לולי

האם זה מעיד על רזרבה נמוכה?

לא

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית