שקילת החלפת פרוטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/02/2021 | 13:37 | מאת: אני

תודה על תשובותיך בשאלה מטה פרופ'. בשאיבה הקודמת כאמור מתוך 11 הוקפאו 6 ומתוך השש שהוקפאו כתוב כי שלוש מהן מאוד מגורגרות בציטופלסה. השאלה היא אם מגורגרות הן בעצם = ביציות לא איכותית. למה בכל זאת הקפיאו אותן? האם יכול להיות שהן מגורגרות איכותיות? ושאלה נוספת - את הביציות מקפיאין בקשית בזוגות או שלישיות. האם זה אומר שכאר יפשירו אותן אז יהיו חייב להפשיר את כל הקשית ולמעשה לעשות שימוש בבתי הביציות בקשית כי שתיהן הופשרו? ניתן לבקש כי כל ביצית תוקפא בקשית אחרת? אני חוששת שבעתיד זה יגרום לאיבוד ביציות

אני מניח שאם שהקפיאו את הביציות אז הן היו טובות. אפשר לבקש להקפיא ביציות בקשית אחת אבל זה פחות מקובל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית