פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/02/2021 | 19:00 | מאת: יעל

שלום פרופ', בת 40.5, לאחר 4 הזרעות ו-3 ivf (סבב קפואים ו-2 סבבים טריים). הכל עם זרע תורם. הריון מההזרעה הראשונה והריון מה-ivf השני (טריים). לצערי שניהם הסתיימו סביב שבוע 8. לבקשתי לקראת הסבב הבא ביצעתי פרופיל הורמונלי מלא. הבדיקות בוצעו כמה שעות לאחר קבלת המחזור - SHBG -83 Free androgen index 2.77 E2 - 201 LH - 4.4 FSH - 11.8 Prog - 2.6 TSH - 2.1 טסטוסטרון 2.3 מורחת מזה שבוע וחצי טסטומקס, מניחה שזה ההסבר לטסטוסטרון הגבוה. 1. האם הפרופיל סביר? האם עוד יש סיכוי להכנס להריון מביצית שלי? 2. במידה והייתי מבצעת את הבדיקה ביום 3-5 למחזור האם התוצאות היום שונות? לטוב או לרע? 3. האם הטסטומקס משפיע על בדיקות נוספות פרט לטסטוסטרון? תודה מראש.

15/02/2021 | 18:09 | מאת: יעל

מוסיפה תוצאות נוספות שהגיעו היום - Androdtenedione - 10.1 DHEA sulphate - 4.3

1. הפרופיל סביר ונראה שיש סיכוי להיכנס להריון מביצית שלך. 2. יתכן. 3. בד"כ לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית