ערך בטא ופרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/02/2021 | 15:16 | מאת: מיה

שלום פרופ׳, אני אחרי החזרת 3 עוברים יום 3. היום יום 13 לביוץ (יום 11 להחזרה). לא התאפקתי וביצעתי בדיקת בטא. התוצאות: בטא: 103 פרוגסטרון: 40 E2: 303 האם תקין? זאת ההחזרה ה-7 שלי ופעם ראשונה בטא חיובית! האם הפרוגסטרון לא נמוך? אני מקבלת 2 קרינון ו-50 פרונטוגסט פעם ביומיים. בגלל הפרונטוג׳סט הייתי מצפה לערך פרוגסטרון גבוה יותר. האם יכול להיגרם נזק אם אוסיף נר נוסף של קרינון היום? יש לי גם דופסטון בבית אם לדעתך זה עדיף. תודה!

15/02/2021 | 15:12 | מאת: מיה

היי פרופ׳ זיידמן, היום יום 14 לביוץ (11 ימים להחזרה) וביצעתי שוב בדיקות בטא והורמונים. אחרי מספר הריונות כימיים רציתי לוודא שהבטא ממשיכה לעלות למרות שהבדיקה הקודמת היתה רק אתמול. אתמול (יום 13 לביוץ, יום 10 להחזרה): בטא: 103 פרוגסטרון: 40 אסטרדיול: 303 היום (יום 14 לביוץ, יום 11 להחזרה): בטא: 148 פרוגסטרון: 54.9 אסטרדיול: 1001 האם תקין ואפשר להניח שהכל בסדר? או שעדין יש כאן סיכון להריון כימי/ מחוץ לרחם? האם בערכים הללו נראה שמדובר בקליטה של עובר אחד או יותר? תודה

נראה תקין. מוקדם לדעת מה מספר העוברים שנקלטו.

16/02/2021 | 19:45 | מאת: מיה

תודה (:

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית