כמה סבבים מאשרים בpgd

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/02/2021 | 20:53 | מאת: הילה

היי פרופסור מנסיונך כמה סבבים מאשרים למטופלת Pgd אני ספציפית במכבי (האם החזרה נחשבת חצי סבב) האם לPgd יש הגבלה? יש המון דיונים על כך ברשת וכן את האתר של מכבי אבל אין מידע חד משמעי. אשמח לתשובתך מניסיונך שבוע טוב הילה

להבנתי אין מגבלה על מספר הסבבים. זו המגבלה: הזכאות מוגבלת ל-2 ילדים אשר הסתיימו בלידת ילדים בריאים בטכנולוגיה זו, ללא תלות במספר העוברים בכל הריון (וללא תלות במספר הילדים שנולדו לפני האבחון). https://www.maccabi4u.co.il/9528-he/Maccabi.aspx?TabId=9530_9540

13/02/2021 | 22:42 | מאת: הילה

תודה פרופסור ערב נעים

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית