מעקב זקיקים לאחר 9 ימי הזרקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/02/2021 | 06:32 | מאת: לילי

שלום פרופסור זיידמן אני מטופלת בפרוטוקול קצר. עד כה עברתי 6 ימי הזרקת גונאל 450 ועוד יומיים מונפור 450 ואורגלותרן. במעקב זקיקים ביום ה9 נצפו 5 זקיקים 12, 12, 11, 10, 10 ועוד זקיקים קטנים. רמת הורמונים בדם : e2 2038, p 1.8 האם זו תוצאה סבירה לאחר ככ הרבה ימי הזרקה? הגיוני שהזקיקים גדלים בקצב איטי? תודה

תגובה קצת אטית, אבל לא חריגה.

13/02/2021 | 20:25 | מאת: לילי

תודה על התשובה! האם יש עוד סיכוי לזקיקים הקטנים להתפתח? האם זה עשוי להעיד משהו על הרזרבה או על איכות הביציות? או רק על קצב איטי של הגוף שלי

ש עוד סיכוי לזקיקים הקטנים להתפתח. מעיד בשלב זה רק על תגובה קצת אטית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית