חיסון.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2021 | 08:47 | מאת: מיכל

שלום פרופ׳, האם אתה ממליץ למטופלות שלך לקחת הפסקה על מנת לקבל חיסון? השאלה היא לא האם לקבל חיסון אלא האם עדיף לא לבצע החזרה ומיד לאחר מכן לקבל חיסון ומשכך לדחות את הטיפול בחודש? פשוט מתלבטת אם לקחת חודש הפסקה. אני בת 39 ואחרי לא מעט טיפולים כושלים ולכן מתלבטת. הזמן הוא מהותי עבורי.

לא כדאי לדחות.

11/02/2021 | 17:11 | מאת: מיכל

תודה על התשובה. רק על מנת לוודא שאני מבינה אותך, לא היית דוחה את ההחזרה בחודש למרות לקיחת החיסון? כלומר אתה לא רואה סיכון בקבלת החיסון השני אחרי החזרת עוברים?

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית