שחלות פוליצסטיות - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/02/2021 | 12:13 | מאת: עמליה

שלום אני בת 36, שנתיים אחרי לידה, עדיין מניקה (בין פעם לפעמיים ביום) ונשלחתי לבדיקות דם לבירור אי וסת מאז ההיריון (תכנון היריון שלישי). הרופא חושד בשחלות פוליצסטיות לפי אולטרסאונד ורציתי לדעת אם תוצאות הבדיקה מראות זו גם. Prolactine - 8.06ng/ml FSH -3.1mUi/ml LH - 0.61mUi/ml Estradiol - 34pg/ml Progesterone - <0.100ng/ml AMH - 6.40ng/ml 45.70pmol/L Testosterone -0.02ng/ml האם יש עוד משהו שיכול לגרום לבעיות בפוריות? האם יתכן וההנקה עוד מונעת ביוץ? תודה רבה!

הבדיקות ההורמונליות שלך לא מתאימות לתסמונת השחלות הפוליציסטיות. ההנקה בהחלט יכולה לשבש את הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית