הריון תאומים והוספת ויטמינים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2021 | 17:14 | מאת: שרון

שלום רב, ותודה רבה תמיד על זמנך! מאד מעריכה!! 1.האם בהריון תאומים צריך לקחת כפול ויטמינים? פרנטל? (אני רוב היום ישנה אז אני תוהה אם זה מחוסרים..?) 2. אני בתחילת שבוע 6 , והיה לי אתמול הפרשה דמית קטנה שמעורבבת קצת עם התמיכה של האנדומיטרין.. לא באמת הבנתי מה זה כי אני אחרי השרשה, ואני מפחדת שזה לא עובר שעזב.. זה יכול להיות או שצריך הרבה דם למצב כזה? תודה מראש

1. לא. אבל כדאי להקפיד על תזונה נכונה. 2. לא נדיר הפרשות דמיות בתחילת ההיריון. אם זה מחמיר כדאי לגשת להיבדק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית