פוריות עד איזה גיל מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2021 | 09:09 | מאת: רווית

שלום רב, 1.מהניסיון שלך אצל האישה הממוצעת עד איזה גיל זה ריאלי להרות מהביציות שלה? 2.האם נתקלת במקרים שאישה הרתה מביציות שהקפיאה? כרגע אני בהתחלת הליך הקפאת ביציות 3.האם לאשה עם רחם שרירני שיש בעיה בהחזקת הריון עדיף לפנות לפונדקאות? 4. האם amh מנבא עד איזה גיל אשה תקבל וסת? למשל אשה בת 35 עם amh 1 האם הגיוני שבקרוב תפסיק וסת? כפי שהבנת אני מאוד מוטרדת...

1. מאד אישי. בטווח של 40-45. 2. נתקלתי בהרבה נשים כאלה. 3. בד"כ ניתן לבצע תיקון ניתוחי מוצלח. 4. לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית