רחם חד קרני שאלת יעוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2021 | 07:50 | מאת: Dora

בוקר טוב דוקטור, האם ברחם חד קרני מומלץ לעבור ישר לivf? או שבעזרת מינון נכון של זריקות ניתן לעשות גם הזרעה? מה יותר יעיל מבחינת רחם חד קרני?

IVF יותר יעיל ובטוח יותר - מאפשר להחזיר תמיד עובר בודד לרחם. אבל אם את צעירה, בהחלט הגיוני להתחיל בהזרעות. הבעיה עם הזריקות הוא הסיכון הגבוה במקרה של היריון מרובה עוברים עם רחם חד קרני.

08/02/2021 | 11:19 | מאת: Dora

אני בת 30 אני לאחר סבב זריקות להזרעה שבוטל בגלל שהיה ריבוי זקיקים. האם זה לא לקבל "זריקות לחינם" במשך חודש כשידוע המבנה החד קרני?

תלוי בתגובה השחלתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית