הריון תאומים בטא גבוהה ואין קוטב עוברי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2021 | 11:10 | מאת: שרון

שלום רב, ותודה מראש על זמנך! ב15.1 ביצעתי החזרה של 3 עוברים טריים יום 3. ב31.1 בטא 5862. ב5.2 נצפו שני שקים עם חלמון אבל ללא קוטב עוברי!! (במידה ואני סופרת נכון אני אמורה להיות באותו יום בשבוע5 + 3 ימים). באותו יום גם עשיתי בטא יצא 24836. האם בבטא כל כך גבוהה לא הייתי אמורה לראות כבר דופק?? ואפילו לא ראו קוטב עוברי!!! האם ההריון תקין?

07/02/2021 | 12:09 | מאת: שרון

ועוד שאלה הוא אמר שהשקים בגודל 8 ממ . זה תקין ?

קצת מוקדם לעשות אולטראסאונד. כדאי לחזור על הבדיקה בעוד כמה ימים ואז התמונה תתבהר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית