סבב שאיבה נוסף בוסת צמודה לשאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2021 | 09:56 | מאת: לילך

עברתי שאיבה בשלישי שעבר (2.2.21). בגלל שקיבלתי דקפפטיל קיבלתי וסת אתמול ורציתי להתחיל סבב נוסף היום (7.2.21). היום ניצפו זקיקים בגודל 24.5 ו20 בשחלה אחת ו11 בשניה. האם הגיוני? E2=150. Prog=0.55.lh=0.9 האם הם היו זקיקים שלא נשאבו ועכשיו גדלו? או שהיו אמורים לבייץ? האם אלו ציסטות? אם כן לנה ואיך הן גודלות ומתי אמורות להיעלם?

אלו ציסטות שנותרו מהזקיקים.

07/02/2021 | 21:46 | מאת: לילך

מה הכוונה? שזה היה זקיקים שהפכו לציסטות כי לא שאבו אותם?

הכוונה שאלו זקיקים שהפכו לציסטות לאחר ששאבו אותם.

08/02/2021 | 14:44 | מאת: לילך

האם בנתונים אלו היית ממליץ להתחיל סבב חדש או שעדיף לחכות שהציסטות יספגו? ועוד שאלה מתוך 9 זקיקים יצאו 5 ביציות. דבר שנוגד את כל הפעמים הקודמות שיצאו יותר ביציות ממה שראו ב us. כששאלתי את הרופא הוא אמר שאולי לא שאבו את כל הזקיק. האם יש כזה מצב? שבעצם הביצית עצמה נשארה בזקיק ולא נשאבה? והאם אין זה חוסר אתיקה לעשות כזה דבר?

אפשר להמתין עד שהציסטות יספגו. תמיד שואבים את כל הזקיקים, אבל לא תמיד מוצאים בכולם ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית