זקיקים לאחר שאיבה..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2021 | 07:22 | מאת: בטי

שלום. האם יש מצב שנשארו כמה זקיקים מטיפול לפני כחודש וחצי והם ממשיכים לגדול?או שזה יותר סביר ציסטוט ? ב us שחלה מוגדלת 40 על 72 ממ וממצא נוזלית 33ממ. חשוב לציין שאני בשלב של ספיגה של הריון חוץ רחמי בצד השני .אם בטא עדייןנ140 בירידה. מחזור היה אחד ועוד אמורה לקבל מחזור עוד כשבוע. האם זה אמור לעבור אם המחזור? מה זה יכול להיות? תודה

הנוכחות של הבטא מסבירה את נוכחות הציסטות. כאשר הבטא תתאפס גם הציסטות ייספגו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית