מיגרנות בביוץ כל חודש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2021 | 21:33 | מאת: מיכל

שלום פרופ כבר שנה מאז גיל 35 שיש לי מיגרנות סביב המחזור- זה היה פעם כמה ימים לפני המחזור ועכשיו זה בביוץ. לפי הבדיקות ההורמנאליות אני לא בגיל המעבר או בפרימנאפוזה להבנתי (גם אתה אמרת שהבדיקות תקינות בפורום) אבל המיגרנות מאוד קשות עבורי ולא היו פעם. האם יתכן שאני בכל זאת בטרום גיל המעבר? האם יש טיפול למניעת המיגרנות סביב הביוץ מלבד גלולות? תודה

גלולות ברצף באמת מהוות טיפול יעיל. לא אמור להיות קשר לגיל המעבר.

06/02/2021 | 22:53 | מאת: מיכל

תודה, במידה ואיני מעוניינת לקחת גלולות ברצף (היסטוריה משפחתית של סרטן שד( האם עליי לפנות לנוירלוג או לקחת פשוט כדור נגד מיגרנות?

דווקא גלולות מפחיתות את סך הסיכון לסרטן, אבל בהחלט אפשר להתייעץ עם נוירולוג, למרות שאין קשר בין מיגרנה של ווסת למיגרנה הקלאסית.

07/02/2021 | 08:46 | מאת: מיכל

אז אשמח לדעת למה זה קורה ולמה זה התחיל פתאום לפני שנה..

אז כדאי לפנות לרופא מומחה לברור.

08/02/2021 | 08:23 | מאת: מיכל

אשמח לדעת לאיזה רופא לפנות- נוירלוג או רופא נשים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית