סיכויי קליטה-בהמשך לתשובתך..2 שאלות ברשותך..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2021 | 14:34 | מאת: יהרה

פרופ. זיידמן .. השבת לי שבגיל 41 - הסיכויים בהזרעה תוך ריחמית עם מתן הורמונים-גירוי שחלתי-להתפתחות 3 זקיקים - נשארת על 5 אחוז הצלחה כמו בהזרעה תוך ריחמית . הבנתי מהרופאים שזה דווקא מעלה משמעותית את אחוז ההצלחה-כשיש 3 זקיקים בשלים במקום זקיק בשל אחד . גם עפ"י ההיגיון ניתן להבין לבד שכשיש 3 במקום 1 אז הסיכויים יעלו . מדוע אם כן זה לא יכול להעלות את סיכויי ההצלחה כפי שהשבת לי ? .. שאלה נוספת.. בבקשה : - אם הסיכויים בIVF הינם 15 עד 25 אחוז .. אז . . באחוז מצטבר בהנחה שהכל תקין ורזרבה שחלתית טובה .. מה הסיכוי אם אנסה במשך שנה ?........למשל . ..

הסיכוי הוא פונקציה של הסיכוי לביצית תקינה שתיצור עובר תקין בגילך. אני מניח ששנה של הזרעות תיתן סיכוי מצטבר של כ- 30 אחוז.

06/02/2021 | 17:03 | מאת: יהרה

.

התכוונתי במצטבר ל- 12 הזרעות עם זריקות להשראת ביוץ או 2-3 טיפולי הפריה (תלוי כמה עוברים מחזירים).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית