סיכויי קליטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/02/2021 | 08:48 | מאת: מ

שלום פרופ׳, אני בת 37.5 אחרי 6 החזרות כושלות. אני מהלא מוסברים. הרזרבה השחלתית שלי גבוהה (כל שאיבה יש כ-20 ביציות וכ-10/12 עוברים- חלקם יום 3 וחלקם יום 5). אתמול היתה ההחזרה ה-7 שלי והוחזרו 3 עוברים יום 3. עובר 8A (2pn-2A-8A) עובר 8A (1pn-4A-8A) עובר 7B שבזמן ההפשרה הפך להיות 6B (2pn-5B-7B)- שכאמור ירד להיות 6B בהפשרתו 1. רציתי לדעת מה סיכוי הקליטה בהינתן איכות העוברים, גילי וההיסטוריה של ההחזרות שלי (הרירית תלת שכבתית והיתה במדידה האחרונה 8.1 ולא אותרה אף בעיה ברחם - צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים). 2. עובר שהיה 7B וירד בהפשרה להיות 6B, האם זה עובר שסיכויי פחותים? 3. עובר שביום הראשון נצפתה הפריה לא תקינה (1pn) - האם זה עובר שאין לו סיכויי כלל? אם כן- מדוע מקפיאים אותו? יש לציין שכל ההפריות היו בivf ולא באיקסי ולכן אולי התחלק לאט? תודה!

1. סיכוי של כ- 25%. 2. נכון 3. מקפיאים בגלל הספק. אולי לא זיהו במועד את ההפריה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית