המשך לשאלה על אסטרדיול גבוה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/02/2021 | 03:34 | מאת: מיייי

אני כתבתי לך לפני כן על ערך אסטרדיול 323 ביום 2 לווסת ואמרת שזה משקף תנודות בתפקוד שחלתי. אציין שאני עם שחלות פוליציסטיות. זה פרופיל מלא 22.3 IU/L LH 323 pmol/L ESTRADIOL (E-2) 7.2 IU/L FSH 2.0 nmol/L PROGESTERONE 696 mIU/L PROLACTIN 3.77 mIU/L TSH 5.4 nmol/L 17-OH-PROGESTERONE 1.63 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL 6.8 mcmol/L DHEA SULPHATE האם יש צורך בבדיקות חוזרות ביום שני למחזור (אני על גלולות)? זאת אומרת שהשחלות לא מתפקדות? הייתי בת 18 שביצעתי את הבדיקת הורמונים הזאת

05/02/2021 | 03:48 | מאת: מייי

באולטראסאונד בשחלה שמאלית נראה מספר רב של זקיקים קטנים בשחלה ימין מבנה pcos. האם עליי לדאוג או לקחת משהו בחשבון?

05/02/2021 | 04:21 | מאת: מיי

אציין שאחרי ביצוע הבדיקה קיבלתי את המחזור אחרי 22 ימים. ולפניי הבדיקה בחודשיים לקחתי פרוגילטון כדי לקבל מחזור

תוצאות אופייניות לשחלות פוליציסטיות. לא רואה צורך לחזור על הבדיקה אבל ברור שאת צריכה לקחת את העובדה הזו בחשבון ביחס לסדירות הביוץ.

05/02/2021 | 11:05 | מאת: Lalala

זה לא אמור משהו על רזרבה נמוכה או על כשל בתפקוד השחלות נכון? יש הגיון לבדוק? אולי זה נובע מכשל שחלתי?

לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית