מתי סופרים היום הראשון במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/02/2021 | 16:32 | מאת: לילי

מתי סופרים את היום הראשון במחזור החודשי ? היום כל הזמן היה לי בניגוב הפרשות ורודות ( אדום בהיייר מאוווד )עם ריר כזה . רק בניגוב . האם זה נחשב ליום ראשון ?? כי אני מתחילה בטיפולים ביום שלישי למחזור

04/02/2021 | 20:31 | מאת: לילי

אם התחיל הדימום האמיתי בלילה . זה נחשב היום הראשון . או מתחילים לספור ממחר ?

היום הראשון הוא היום שיש בו דימום ממשי. אם הדימום מתחיל לפני חצות אז זה היום הראשון.

05/02/2021 | 09:26 | מאת: המשך לשאלה

הדימום התחיל בשעה 8 בערב ביום חמישי . מתי נחשב היום הראשון למחזור ? חמישי או ששי ?

חמישי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית