אחוזי הצלחה בהזרעה ת. ריחמית עם הורמונים וב IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2021 | 18:18 | מאת: יהרה

פרופ. יקר .. בריאה לגמרי -הכל תקין . fsh-9.8 בגיל 41.. הבנתי שאם אתחיל ליטול הורמונים למצב של 3 זקיקים בשלים לפני הזרעה - אחוזי ההצלחה להריון יהיו פי 3 לערך .. . הכוונה - לפי הבנתי .. 8 אחוז הצלחה לערך.. בהזרעה ללא הורמונים ולפי כך 24 אחוז הצלחה לערך - עם הורמונים . האם זה נכון ? - בגיל 41 .. . ושאלה 2 - האם בגיל זה אחוזי ההצלחה מהפריה חוץ גופית יהיו - 35 אחוז לערך ?... המון תודה....

הסיכוי להזרעה בגילך גם עם גירוי שחלתי לא עולה על חמישה אחוז לטיפול ושל הפריה, אם מחזירים מספר עוברים, נמצא בטווח של 10-20 אחוז.

05/02/2021 | 18:47 | מאת: יהרה

אבל הבנתי שמתן הורמונים ל3זקיקים מעלה את הסיכוי .. . איך יכול להיות ש 3 זקיקים ייתנו את אותו הסיכוי לקליטה כמו זקיק 1 ? ....... ומהו אחוז ההצלחה המצטבר בהפריות חוץ גופיות בגיל זה ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית