זקיקים ריקים מה אפשר לשנות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/02/2021 | 21:35 | מאת: מיכל

אני ממש מתוסכלת... עברתי שאיבת ביציות. מתוך 9 זקיקים נמצאו רק 5 ביציות ומתוכן רק 4 בשלות. קבלתי 450 פרגובריס ואחכ צטרוטייד ויומיים לפני השאיבה דקפפטיל. האם יתכן שהמינון הגבוה של הפרגובריס גרם לכך? בשתי שאיבות לפני כן עם פרוטוקול זהה רק מינון של 300 פרגובריס זה לא קרה. כל הזקיקים הכילו ביציות אם כי לא כולן היו בשלות. זה ממש מוזר לי.. מה אפשר לשנות בפרוטוקול כדי שלא יחזור על עצמו?

יש הרבה דברים שאפשר לשנות, לנסות פרוטוקול אחר, לשנות את התרופות או את המינון, את תיזמון השאיבה וכו.

03/02/2021 | 18:58 | מאת: מיכל

השאלה מה זה אונר זקיק ריק? שעוד לא התפתחה בו ביצית? מה גורם לביצית להתפתח? משנו לא ברור לי פה. אשמח להבין יותר אם אפשר...

בד"כ זה אומר שהביצית לא הבשילה ולא השתחררה לנוזל של הזקיק לפני השאיבה.

04/02/2021 | 07:47 | מאת: מיכל

תודה על התשובות הסבלניות. האם תוספת אוביטרל תועיל? האם יצכן שהדקפפטיל גרם לזה?

04/02/2021 | 07:52 | מאת: מיכל

תוספת: הזקיקים היום כולם מעל גודל 15

יתכן ותוספת אוביטרל תועיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית