שאלה לגבי IVF בבקשה..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/02/2021 | 19:21 | מאת: יהרה

פרופ. זידמן ערב טוב אנא תשובתך .. . כיצד הגוף מחזיק בהליך ה IVF כמות זקיקים בשלים בגדלים של 18 \ 20 מ"מ .. . בכמות של 10 ואפילו 20 ... זה פשוט נראה לי כמות מאוד גדולה. איך יש מקום לכך ואיך זה שאין סכנה מסויימת - למשל דחיקת איברים אחרים .. (סכנה כזו תודה לאל אין.. אבל הגיונית לפי המחשבה שלי ..) .. הכוונה סכנות כגון גרוי יתר ומה שכרוך בשאיבה עצמה אני יודעת אבל עצם שהייה של 20 זקיקים - איך יש מקום לזה ואין סכנה חוץ מגרוי יתר \ שאיבה עצמה.. ? תודה רבה לך !

אין מקום לחשש כזה והסכנה קשורה בעיקר מגירוי יתר והשאיבה עצמה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית