טסטומקס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/02/2021 | 18:56 | מאת: יעל

שלום פרופ' לקראת מחזור טיפולי נוסף (לא ברור עדין אם פרוטוקול קצר או ארוך) הרופא המליץ על שימוש בטסטומקס. לא קיבלתי הנחיות איך ומתי להתחיל, כששאלתי את האחות ענתה כמה שיותר מוקדם, מריחה של שקית אחת ביום על הקרסוליים (חצי על כל קרסול). אבל היא לא נשמעה מספיק בטוחה בעצמה. 1. מתי להתחיל את השימוש בג'ל? אני כעת שבועיים אחרי מחזור. האם להתחיל כבר עכשיו? 2. האם המינון באמת כפי שנאמר - שקית ביום? 3. מבינה שצריך לשים בשעה קבועה. האם משנה באיזו שעה של היום? האם אפשר בלילה? המון תודה.

1. לפי הנחיות הרופא המטפל. 2 כדאי לוודא עם הרופא המטפל שזה המינון בקבע, אם יש לך ספק. 3. אפשר בלילה.

03/02/2021 | 13:47 | מאת: יעל

תודה רבה על המענה. לצערי מתקשה לקבל תשובות מהרופא. אמשיך לנסות כמובן אבל בינתיים אודה לגעתך. 1. האם יש טעם בהתחלת שימוש בטסטומקס שבועיים לאחר קבלת המחזור? 2. האם מינון של שקית ביום הינו מקובל? (מקריאה בפורומים רואה שמדובר לרוב על שקית אחת ליומיים). המון תודה.

1. אפשר 2. בד"כ נותנים חצי שקית ליום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית