הזרעה תוך ריחמית עם קבלת הורמונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2021 | 22:14 | מאת: יהרה

שלום לך פרופ. זיידמן .. האם מתן הורמונים שרופא היחידה שמטפל בי רשם לי : מנופור 150 - זו הכמות - אני עדיין לא יודעת מה אומר המספר 150 אך אתה בטח יודע . ביצעתי 2 הזרעות ע"ב טבעי .. אני בת 41 .. הכל תקין ולעולם לא ניסיתי להכנס להריון . שאלתי היא : 1 .מה דעתך על הכמות ? 2 . המטרה היא השגת 3 זקיקים בשלים בבת אחת לביוץ ? 3. מה הסכנות ? האם במקרה שיש 3 "גופיפים צהובים" - לאחר ביוץ זה בסדר ? 4. ושאלה עיקרית בבקשה : אם יש הפריה אחת .. אז כמובן לא בטוח שיהיו עוד 2 הפריות .. . נכון ? 5. הבנתי שיש סכנה של הריון מרובה עוברים .. עד כמה זה מסוכן ? .. 6 . עד כמה ההורמונים יעלו את הסיכוי להריון אחד .. בהזרעה ת. רחמית ..?

1. הכמות שהרופא חושב שמתאימה לך. 2. כן 3. הסכנה זה היריון מרובה עוברים 4. נכון 5. בגילך זה היריון בסיכון גבוה יחסית. אבל הסיכוי לכך נמוך. 6. 5%.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית