שאלה על המשך טיפולים ...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2021 | 18:05 | מאת: בטי

שלום פרופסור. תודה על כל התשובות שלך! אחרי ivf ,החזרה של 2 עוברים טריים שהפך להריון חוץ רחמי בטא הכי גבוה 390 עם ממצא מאחורי השחלה עד 27ממ. הייתי במעקב בלבד ללא טיפול. היום פעם ראשונה בטא התחילה לרדת והיא 160. אם לחשב זה שבוע 8 של הריון חוץ רחמי.ממשיכה לעקוב אחרי בטא עד שיתפס וממצא יאלם. שאלות: 1. האם ניתן מייד במחזור הקרוב לאחר כמובן שהכל יתאפס להחזיר עוברים קפואים? 2. האם סיכוי עולה להריון חוץ רחמי נוסף למרות שלבד יתפרק וזה ivf או שסיכוי כמו לכולם ב ivf? 3. האם מומלץ יהיה להחזיר עוברים קפואים אחד או 2 בני 5 ימים בגילי 42 אם לקחת בחשבון שזה מעלה סיכוי גם להריון חוץ רחמי נוסף? 4. האם עכשיו החצוצרה שלי נחשבת "חולה" למרות שהריון לבד בדרך להספג? תודה רבה

1. כן 2. הסיכון עולה 3. צריך לדון עם הרופא המטפל 4. חצוצרה בסיכון מוגבר לאירוע חוזר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית