שאלה על דופק והריון צעיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2021 | 15:59 | מאת: מיטל הריונית

היי מחזור אחרון 14.12 והתחלתי מעקב זקיקים ב 27.12 קיבלתי זריקה של אוביטרול ב10.1 היה בטא של 64 ואכן הכפיל את עצמו כל יומיים ב20.1 עשיתי בטא והייתה על 2900 היום עשיתי שוב בטא ויצא 16045 במקביל לאולטרסאונד שהיה שק הריון והד אך עדין ללא דופק (באולטרסאונד נקבע שגיל ההריון 5.6) האם המצב הגיוני? הרופא אמר לחזור על הבדיקות שוב בעוד שבוע ושנקווה לדופק אני בלחץ! תודה מראש מיטל

31/01/2021 | 16:12 | מאת: מיטל

כלומר אני אמורה להיות שבוע 7 לפי חישוב של מחזור איך הגיוני?

זה מטריד שעדיין לא נצפה דופק, אבל כמו שהרופא אמר נקווה שיהיה דופק בבדיקה החוזרת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית