דימום יום אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2021 | 15:30 | מאת: ענת

שלום, עברתי ביום רביעי וחמישי הזרעות (IUI) אחרי טיפול באוביטרל ופיוריגון, ביום שבת התחיל דימום חום-בורדו שנמשך גם היום (פחות מאסיבי מדימום ווסתי אך יותר דומיננטי מסתם הפרשה). האם סיטואציה תקינה אחרי הזרעה? או יש מקום לבדיקת רופא בהולה?

31/01/2021 | 16:46 | מאת: ענת

מעדכנת שבבדיקת אולטרסאונד שבוצע היום רירית הרחם היא 2.2 מ''מ . לעומת כ 9 מ''מ לפני אוביטרל והזרעות. מה זה אומר?

לעתים יש דימום קל שנובע מנגיעה של הצנתר בצוואר הרחם. הרירית הדקה כעת מרמזת שיתכן והרירית החלה להתפרק מוקדם.

03/02/2021 | 14:24 | מאת: ענת

תודה. איך אפשר לוודא בסבב הבא שהרירית לא תתפרק ויתקיים ביוץ? כאמור, מטופלת בפיוריגון ואוביטרל בגלל שחלות פוליציסטיות. בת 28.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית