שפעת ותפקוד השחלותתתתתתתת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/01/2021 | 21:55 | מאת: רונית

אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות בת 20. המחזור בשנת 2017 ו2018 אצלי היה סדיר. בחודש ינואר בשנת 2019 חליתי כנראה מוירוס למשך יום אחד ואחר כך החלמתי. הוירוס היה מאוד קשה היו צמרמורות חום גבוה לא יכולתי לזוז הייתי משתעלת קשה. לאחר ההחלמה שמתי לב שהמחזור הפסיק להיות סדיר התחלתי לקבל כל חודשיים שלושה. האם יש קשר? האם יכול להיות שזה עשה לי כשל בשחלות ונכנסתי לגיל בלות מוקדם? רמת fsh אצלי היא 7.2 ... באולטראסאנד כתבו לי מספר רב של זקיקים ... אשמח לתשובה

יש לך רזרבה שחלתית גבוהה, אבל אי סדירות בביוץ. יתכן שזה קשור לשפעת או לשחלות הפוליציסטיות או לשניהם.

31/01/2021 | 01:13 | מאת: Not

איך היא יכולה להשפיע ואם כן למה ההשפעה נמשכת אחרי שנתיים. איך ניתן לבדוק את זה? יכול להיות שהשפיעה על השחלות?

לחץ נפשי וגופני עלול להשפיע על סדירות הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית