חיסון קורונה - האם מומלץ ספציפית עבורי..בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/01/2021 | 17:12 | מאת: יהרה

אנא תשובתך פרופ. זיידמן .. אם אני מתכננת הריון (בת 40),כרגע מבצעת הזרעות תוך רחמיות ע"ב טבעי במרפאה ..ייתכן שבקרוב אתחיל ליטול הורמונים.. . אני כרגע לא עובדת - כך שרב היום רק בבית היציאות היחידות מהבית - פעם בשבוע בבוקר בשעה שהסופר כמעט ללא אנשים ..(אבל יש עובדים...) , ופעמיים בחודש למרפאה להזרעה תוך ריחמית .. האם במצב כזה של חשיפה היית ממליץ לי להתחסן ?... המון תודה

מאחר שאנחנו באמצע מגפה, גם יציאה לסופר יכולה לחשוף אותך לנגיף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית