תוצאות בדיקות מהיום- סבב מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/01/2021 | 14:07 | מאת: מ

היי פרופ׳ זיידמן, כתבתי לך לפני מספר ימים. אני בסבב החזרת מוקפאים על בסיס מדבקות אוורל. מכיוון שהאסטרדיול היה מאוד מאוד נמוך, הרופא שמטפל בי הוסיף עוד מדבקת אוורל נוספת כך שהיום אני עם 3 מדבקות (כל מדבקה של 50) ומחליפה אותן כל 3 ימים. ביום ראשון התוצאות היו (יום 18 לוסת): רירית תלת שכבתית 7.1 אסטרדיול: 266 פרוגסטרון: 1.2 LH: 7.5 זקיקים קטנים החל מיום ראשון אני עם 3 מדבקות אוורל. היום- יום חמישי (יום 22 לוסת): רירית: 7.5 תלת שכבתית אסטרדיול: 571 פרוגסטרון: 1.4 LH: 14.6 זקיקים קטנים (הכי גדול זקיק 8) 1. האם יש סכנה בביוץ? 2. למה הLH ממשיך לעלות? 3. האם בהנחה והרירית טובה להחזרה והאסטרדיול הוא 570, האם ניתן כבר להוסיף פרוגסטרון או שבמצב זה כדאי להמתין עוד? תודה!

1. כרגע נראה שלא. 2. אין דיכוי מלא של ההיפופיזה. 3. אפשר לעשות את ההחזרה לפי מצב הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית