טוסטסטרון ג'ל האם מותר להוסיף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/01/2021 | 15:45 | מאת: רותם

שלום פרופ' בהמשך לשאלתך הקודמת. צדקת. טעיתי וכתבתי בטעות פרוגסטרון במקום ג'ל טוסטסטרון כמו שציינתי בת 40 וחצי יש לי שחלות פוליציסטיות ואני עושה שימור ביציות פעם שניה הפרוטוקול הוא מעופר צטרוטייד ודקא. האם כדאי למרוח ג'ל טוסטסטרון בנוסף? למה הוא מיועד והאם זה יכול להזיק? תודה

הוא אמור לשפר את גיוס הזקיקים, למרות שהיעילות עדיין מוטלת בספק. מאחר שיש לך שחלות פוליציסטיות לא ברור עם תוספת של טסטוסטרון היא דווקא הטיפול המומלץ עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית