שאיבת ביציות - שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2021 | 03:08 | מאת: ל

שלום רב פרופ׳, בת 40 אמורה להתחיל בקרוב סבב שני של הקפאת ביציות. בסבב הקודם קיבלתי זריקות של גונל במינון 225-150 יומי ומנופור במינון 300-450 יומי והוקפאה רק ביצית אחת. בסבב השני הרופא מעוניין לנסות פרוטוקול שונה - רק מנופור במינון 600 יומי. האם זה פרוטוקול מקובל - האם לא נחשב למינון מאוד גבוה? והאם ניתן לדעתך להסתפק רק בגונל (הזריקה של המנופור מאוד כואבת). תודה מראש!

זה נחשב מינון מאוד גבוה. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס לתרופה שבחר עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית