עיתוי להזרעה ת. ריחמית ע"ב טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/01/2021 | 12:02 | מאת: מיטל

פרופ. זיידמן שלום ... אנא רק דעתך לגבי עיתוי להזרעה .. שלשום- (יום ה-12 למחזור) בב. דם : ESTRADIOL (E-2) 1119.0 pmol/L PROGESTERONE 1.0 nmol/L LH 26.6 IU/L ואולטרסאונד זקיק הגדול 17 מ"מ .. ובאותו יום (ה-12) זריקת אביטרל 250 ב12:45 בצהריים . אתמול - יום ה-13 - הזרעה בבוקר ב 9 - 20 שעות לאחר האביטרל . האם בטוח הביוץ היה אתמול ביום ההזרעה על פי ה LH שיצא כאמור - 26.6 ? אנא דעתך בבקשה ... ממש מבקשת את דעתך .. :) תודה רבה ...

22/01/2021 | 12:06 | מאת: מיטל

האם במצב כזה ייתכן שהביוץ היה מיד לאחר בדיקת הדם ואז ייתכן ופיספסתי ? כי ההזרעה היתה כאמור יום לאחר ב. הדם... אנא דעתך ..

לפי רמת הפרוגסטרון הנמוכה סביר להניח שהביוץ לא התרחש מיד לאחר בדיקת הדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית