Pfo מום בלב האם ניתן להרות בביטחה ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2021 | 23:30 | מאת: דקלה

ערב טוב בת 48, מעוניינת להתחיל טיפולי פוריות , ivf בעזרת תרומת זרע ברצוני לדעת האם pfo שנתגלה במקרה לפני כשנתיים וחצי הינו מסוכן להריון בגילי ובכלל ? האם יש צורך לסגור אותו לפני הריון ? בשל הדלף אני נוטלת אספירין במינון נמוך 75 מל יום יום אני מלאת פחדים מהסיבה הזו ומפאת גילי תודה רבה על המענה

את חייבת לעבור הערכה על ידי מומחה לפני שאת מחליטה להרות.

22/01/2021 | 09:52 | מאת: דקלה

בוקר טוב תודה רבה על העזרה שאתה כותב את חיבת לעבור הערכה האם אתה מתכוון להערכה קרדיולוגית או להערכה של מומחה לפיריון ? כמובן שאני לא מחליטה להרות ללא הערכה של מומחה לפיריון אם זו היתה כוונתך תודה רבה

הערכה קרדיולוגית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית