תוצאות בדיקות דם היום השלישי למחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2021 | 23:10 | מאת: בר

דוקטור דניאל שלום רב בת 47.4 ביצעתי בדיקות ביום השלישי של המחזור ( יש לציין שהיום בפעם הראשונה היתה לי הפסקה ביום זה הכוונה לא הופיע דימום) הבדיקות בוצעו לבחון אפשרות להתחיל תהליך של ivf , כולל תרומת זרע שאלה ראשונה האם התוצאות תקינות ? יש ערך שנראה גבוה ומחוץ לטווח התוצאות )prolactin שאלה נוספת האם מחייב שבגילי 47.4 אפשרי רק להרות בעזרת תרומת ביצית ? תודה רבה על העזרה לילה טוב

אכן מחייב שבגילך 47.4 אפשר להרות אך ורק בעזרת תרומת ביצית. אני לא רואה את תוצאות הבדיקות.

22/01/2021 | 09:49 | מאת: בר

בוקר טוב תודה על המענה אני מעתיקה את תוצאות הבדיקות לפה בבקשה : Tsh - 3.7 Prolactin -643 תוצאה זו חורגת מהטווח שהגבוה ביותר619 Lh luteinizing hormone 4 Fsh 8.4 Estradiol e2 156pmol הבדיקות נעשו ביום השלישי למחזור יש לציין שהפעם הראשונה לא הופיע לי דימום ביום זה גם הבוקר אין דימום מה זה אומר ? מה זה אומר שרמת הפרולקטין גבוהה ? תודה רבה על המענה שבת שלום

רמת הפרולקטין רק גבוהה מעט. כדאי לחזור על הבדיקה בצום לאחר 3 שעות ערות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית