שאלה לגבי סדירות הוסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/01/2021 | 19:54 | מאת: רונית

אני בסבבים להקפאת ביציות. בד"כ מחזור מסודר של 26 יום. אך מהתחלת הטיפולים הכל השתבש. אחרי סבב ראשון קבלתי וסת אחרי 4 ימים (דקפפטיל) ואז הוסת הבאה הגיעה אחרי 23 ימים. סבב שני ואז וסת מהדקפפטיל. ואז הוסת הבאה אחרי 30 יום. האם זה עשוי להצביע על ירידה ברזרבה השחלתית או שזה יכול לקרות בגלל הטלטלות ההורמונליות? יש לציין שיש לי הפרעת אכילה שכרגע מטופלת ואני במשקל נמוך אך תקין. אך יש תנודות במשקלי... אולי זה גם עשוי להשפיע?

לא בהכרח קשור לירידה ברזרבה השחלתית. לשינויים במשקל הגוף יכולה להיות השפעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית