שאלה אחת אשמח לעזרה...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/01/2021 | 20:40 | מאת: מילי

שלום פרופ היום אני שבוע 5+5 לפני יומיים (שישי) היה בטא של 11268 , הבטא הוכפלה קבוע פי 2 ויותר בצורה יפה קבוע. והיום א.ס עם שק וחלמון, אך אין עדיין דופק (חוששת כי עשיתי בא.ס של פרופ קופרמינץ שזה א.ס שמזהה דופק עוד משבוע +5) 1) האם מעל עשר אלף כבר הייתי אמורה לראות דופק? האם יש מקום מעט לחשש לדעתך? תודה

כדאי לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים.

18/01/2021 | 22:31 | מאת: מטופלת

תודה על המענה כמובן שאחזור אבל רציתי לדעת אם זה נכון שלרוב בבטא מעל 10 אלף, אמורים לראות דופק ? תודה

כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית