התלבטות לגביי פונדקאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/01/2021 | 17:06 | מאת: תהילה

אני בת 42 נשואה, 4 שנים בהליך טיפולי פוריות.לפניי כשנה וחצי התחלתי בהחזרות של תרומת ביצית- בלסטו יום חמש-7 עוברים.חוויתי 3 הפלות טבעיות בשבוע 6. שני עוברים לא נקלטו נשארו לי עוד שניים.שאלתי את הרופא שלי לגביי מעבר לפונדקאות.הוא אמר שאני ממש לא צריכה.ההיסטורוסקופיה שלי תקינה.רירית הרחם לפניי החזרה 9 תוצאות בדיקות קרישיות דם תקינות. אני במשקל עודף של 100 קילו גובהי 1.67 לוקחת מטפורמין להורדת הסוכר ולאחרונה גם פרבליפ.אני ממש אובדת עצות...מיואשת מכל השנים המתסכלות וחסרות ההצלחה ותוהה מה כעת...

לעתים העוברים באמת יקלטו טוב יותר ברחמה של פונדקאית. אפשר גם לשקול תרומת ביציות, שבסבירות גבוהה תפתור את בעיית ההפלות.

19/01/2021 | 02:05 | מאת: תהילהה

תרומת ביצית? העניין שעשיתי תרומת ביצית והיו לי 3 הפלות או לא נקלט...האם הרזייה משמעותית שלי תפתור את העניין?

הרזייה זה נושא חשוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית